Gastro d.o.o. smo pooblaščeni prodajalci hladilnih vitrin FRIGOGLASS.

Gastro d.o.o. je pooblaščeni prodajalec hladilnih vitrin znamke FRIGOGLASS-NORCOOL. Norveško podjetje, katerega začetki segajo v leto 1978 je prvi prodajni uspeh doživelo s hladilnikom na steklena vrata, namenjenim komercialni uporabi. Od takrat jim je uspelo postati eno izmed najuspešnejših evropskih proizvajalcev hladilnikov s steklenimi vrati in najuspešnejše skandinavsko podjetje na področju proizvodnje zamrzovalnih in hladilnih enot.

 Seveda smo v Gastro d.o.o. ponosni, da vam lahko ponudimo hladilnike izjemne kakovosti in inovativnega videza.


Prodaja ohlajenih pijač ali izdelkov je mnogo več kot pa le ohranjanje produktov hladnih. Je način gradnje blagovnih znamk, način pridobivanja prostora pri trgovcih in način prodaje z dobrimi maržami. Proizvodnja Norcoolovih hladilnih vitrin temelji na trdnem poznavanju tržnih in marketniških trendov, kot tudi poznavanju potrošnika. Omenjeni temelji so se izkazali kot izjemna pomoč pri vzpostavljanju integriranih marketinških akcij ob izgradnji močnih in trajnih poslov.

Naše geslo je: ''Graditi blagovno znamko, ustvariti zavedanje in prodajati istočasno.''

Norcoolove hladilne vitrine so zgrajeni tako, da so v prodajnem prostoru deležni maximalne pozornosti v povezavi s predstavitvijo blagovne znamke na čim manjšem prostoru.

Logotipi ob straneh in nad vrati hladilne vitrine zagotovo pritegnejo pozornost. Luči znotraj hladilne vitrine in popolnoma zastekljena vrata omogočajo odličen prikaz prodajane znamke. Kjučavnica kot opcija.

 

 Dokazano je, da so kupci pripravljeni kupiti izdelke po običajni ceni v primeru da je izdelek ohlajen, pa čeprav so morebiti navajeni kupovati po ugodnjejših - diskontnih cenah. Ohlajena pijača se enostavno obravnava kot dragocenejša. Hladilne vitrine Norcool tako trgovcem omogočajo odličen pripomoček za dvig zavedanja blagovne znamke, za pridobitev pozornosti in za prodajo večje količine produktov ne da bi zato morali zni??evati ceno.

 

Večinoma so na zalogi klasični enovratni modeli Coldwell  450 v beli nevtralni barvi, cena za 1kos je 160.000,00sit brez DDV. Za več informacij se lahko obrnete na vodjo prodaje ali pošljete E-mail na info@gastro-tn.si