Contact Us

Servis

Servis

IZVAJAMO SERVISNO DEJAVNOST ZA VSE ARTIKLE IZ NAŠEGA SERVISNEGA PROGRAMA

Ker servis pomeni pretežno delo na terenu pri številnih strankah po vsej Sloveniji, so naši serviserji visoko usposobljeni in imajo prilagojen delovni čas, da zagotovijo pravočasno in kvalitetno uslugo, pa naj gre za majhna popravila ali pa obsežne montaže večjih naprav, ki zahtevajo več parov rok hkrati in seveda več časa. Servis trenutno opravlja 8 serviserjev, ki imajo ustrezno razdeljeno delo po slovenskih regijah za rapidno odpravljanje napak.

V programu točilnih naprav izvajamo kompletne montaže vseh vrst sistemov, redne mesečne preglede, sanitacijske servise in intervencije v primeru okvare. Z rednimi mesečnimi pregledi točilnih naprav zagotavljamo gostincem vsak dan kvalitetno pijačo iz šankomata. To pomeni, da je napitek primerno ohlajen, gaziran in doziran iz točilne konzole. Nastavljamo tudi ustrezno sladkost pijač, kar je ključnega pomena za okus.

Ne smemo pozabiti, da vsem tem faktorjem prispeva sama kvaliteta CORNELIUS-ovih aparatov,ki so razviti po visoki evropski tehnologiji in sestavljeni pod budnim očesom usposobljenih inženirjev iz vsega sveta. Tako naprava zagotavlja konstantno temperaturo pijače, možnost točenja gaziranih in negaziranih pijač ter piva iz iste točilne konzole, hladilni obtok pa zagotavlja ves čas svežo gazirano pijačo in ne več postanih napitkov, ki smo jih bili vajeni dolga leta. Že pri montaži servis poskrbi za logično razporeditev, lahek dostop in uporabniku predstavi njegove obveznosti do naprave. Teh praktično ni veliko, saj obsegajo le določena navodila za uporabo, menjavo kontejnerjev za sirupe in vsakodnevno pranje cevi za pivo, kar zagotavlja kvalitetno in okusno pivo prvemu gostu nasljedni dan. S sanitacijskimi servisi zagotovimo, da je celotni sistem napeljave (cevi) neoporečen in v skladu z najstrožjimi predpisi te sorte. V praktičnem pomenu se s tem izognemo penjenju piva, kislim sirupom in s tem nezadovoljnim gostom, ki so najslabši znak tako za gostinca, kot za nas. Za vse prodajne artikle zagotavljamo rezervne dele še 5let po prenehanju izdelave.

Ker je servis Gastro d.o.o. ena naših najpomembnejših dejavnosti ji posvečamo kar največ časa in energije. To se po 12 letih uspešnega poslovanja s podjetji, kot so RADENSKA, Pivovarna LAŠKO, Pivovarna UNION, McDONALD'S Slovenija in COCA-COLA HBC, kaže v najpomembnejšem: medsebojnem zaupanju in obojestranskem zadovoljstvu.

Tako kot vsaka naprava tudi klimatska naprava potrebuje svoje vzdrževanje. Potrebno je redno servisiranje kllimatske naprave vsaj 1x na leto. Servis klimatske naprave zajema več dejavnikov: Čiščenje notranje enote, čiščenje zunanje enote, dezinfekcija notranje enote, pregled delovanja, pregled odvoda, pregled el. regulacije, pregled plina, test delovanja, merjenje temperature izpihanega zraka...Servis klimatske naprave zagotovlja, da deluje optimalno - brez težav.

 

Servis

Naše podjetje izvaja servisno dejavnost za vse artikle iz svojega servisnega programa

Pokličite servis na 03 425 43 80!

Ker servis pomeni pretežno delo na terenu pri številnih strankah po vsej Sloveniji, so naši serviserji visoko usposobljeni in imajo prilagojen delovni čas, da zagotovijo pravočasno in kvalitetno uslugo, pa naj gre za majhna popravila ali pa obsežne montaže večjih naprav, ki zahtevajo več parov rok hkrati in seveda več časa.

Servis trenutno opravlja skupina visoko usposobljenih serviserjev, ki imajo ustrezno razdeljeno delo po slovenskih regijah za rapidno odpravljanje napak.