Klimatske naprave

Nudimo vam akcijske cene klimatskih naprav ter montaže. Takojšna dobava ter montaža. BREZPLAČNO INDIVIDUALNO SVETOVANJE!

V podjetju Gastro zastopamo naslednje blagovne znamke: Mitsubishi Electric, Daikin, Toschiba, Midea, Korel, Toschiba.

Klimatsko napravo uporabljamo v vseh letnih časih. Poleti nam pomaga na način ohlajevanja ter poskrbi za optimalno vlago v prostoru. V prehodnih obdobjih jeseni in pomladi nam klimatska naprava pomaga prebroditi nižje temperature, ki pa so vendarle še previsoke za vžig celotnega ogrevalnega sistema v bivalnem prostoru. Izvrstno pa se klimatske naprave izkažejo tudi pri nizkih zunanjih temperaturah, saj se z zadostno pokritostjo kosajo s celotnimi ogrevalnimi sistemi.

Klimatska naprava ima izredno ugoden vpliv na človekovo zdravstveno stanje in ni le odraz udobja. Z dobro klimatsko napravo blagodejno vplivamo predvsem na starejše ljudi in tiste, ki so šele prišli na svet. V splošnem pa lahko trdimo, da klimatska naprava izboljša dnevno razpoloženje in počutje vsakega posameznika. Uporabnik klimatske naprave si vselej sam določi želeno temperaturo, pri kateri je njegovo bivanje in delovanje najbolj storilno, ter občutek ugodja največji. Z globalnim segrevanjem ozračja bodo temperature konstantno naraščale, zato je naložba v dobro klimatsko napravo bistvenega pomena za dobro kvaliteto našega vsakdana.

Na voljo so različni tipi klimatskih naprav:

- kasetne klimatske naprave

Kasetna klimatska naprava je montirana na stropove, najboljše se poda na raster stropove ( knavf, armstrong…) Pri kasetni klimatski napravi poteka vpih zraka preko lamel štiri potne maske. Zaradi štiri smernega vpiha je zrak v prostoru lepo razporejen in zračni tok prijeten.Napravo lahko upravljamo preko brezžičnega krmilnika, žičnega krmilnika ali WI-FI vmestnika.

 

- stenske klimatske naprave

Stenske klimatske naprave  so enostavna rešitev za hlajenje in ogrevanje enega ali več prostorov. Najbolj zanesljive kot edini vir za ogrevanje so klimatske naprave, ki ogrevajo tudi do -25°C zunanje temperature. Stenske klimatske naprave upravljamo preko brezžičnega krmilnika lahko pa tudi preko WI-FI vmestnika.

 

- kanalske klimatske naprave

Kanalske klimatske naprave so primerne za montažo v znižane stropove. Višina notranje enote je komaj 20cm. Notranja enota se lahko priklopi tudi na obstoječ kanalski sistem. Upravljanje poteka preko žičnega krmilnika, oz. po dogovoru tudi z brezžičnim krmilnikom ali Wi-Fi vmestnikom.

- multi klimatske naprave

Multi-klimatske naprave so primerne za klimatizacijo več prostorov hkrati z eno zunanjo enoto. Na  eno zunanjo enoto lahko povežemo več različnih tipov( stenske, kasetne..) in različne moči notranjih enot.

- sistemi VRF

VRF sistemi se uporabljajo za klimatizacijo večjih objektov in prostorov. Kvaliteta zraka v večjih objektih je nujen, zato se VRF sistemi načrtujejo in dimenzionirajo skupaj z arhitekturo objekta.

ZA DODATNE INFORMACIJE NAS KONTAKTIRAJTE IN PRIPRAVILI VAM BOMO BREZPLAČNO PONUDBO.