Servis

 

Ker servis pomeni pretežno delo na terenu pri številnih strankah po vsej Sloveniji, so naši serviserji visoko usposobljeni in imajo prilagojen delovni čas, da zagotovijo pravočasno in kvalitetno uslugo, pa naj gre za majhna popravila ali pa obsežne montaže večjih naprav, ki zahtevajo več parov rok hkrati in seveda več časa. Servis trenutno opravlja 8 serviserjev, ki imajo ustrezno razdeljeno delo po slovenskih regijah za rapidno odpravljanje napak.

 

KLIMATSKE NAPRAVE

Ko nastopi poletje in vročina, se je dobro zanesti na svojo klimatsko napravo, ki vam zagotavlja udobno klimo v vašem življenjskem okolju. Priporočeno je redno vzdrževanje klimatske

naprave za ohranitev pravilnega delovanja. Predlagamo redni servis enkrat letno v primeru, da je klimatska naprava bolj obremenjena pa dvakrat letno. S pravilnim vzdrževanjem bo vaša klimatska naprava in s tem hlajenje ter ogrevanje naprave delovalo bolj ekonomično. Z rednimi servisi podaljšamo življenjsko dobo klimatske naprave oz. mehanskih delov. Vaš klimatska naprava lahko izgubi 5% njene celotne učinkovitosti vsako leto brez ustreznega strokovnega vzdrževanja. Čiščenje in dezinfekcija notranje enote klimatske naprave je zelo pomembna, saj s tem odstranimo mikroorganizme, bakterije in viruse, ki lahko nastanejo v času mirovanja. To pa pomeni, da poskrbimo za mikro nečistoče, ki lahko negativno vplivajo na zdravje in počutje.

Zakaj opraviti redni letni servis?

  • ker z rednim servisom preprečite 80% okvar v sezoni
  • ker tako poskrbite, da vam v sezoni ne bo vroče
  • ker z rednim servisom poskrbite za zmanjšano porabo električne energije
  • testiramo naprave
  • očistimo filtre
  • dezinficiramo kondenzator v notranji enoti
  • opravimo kontrolo hladilnega medija v sistemu
  • opravimo kontrolo odvodov kondenza
  • izvedemo meritve
  • očistimo napravo

 

Kontakt: klima@gastro-tn.si

 

TOČILNE NAPRAVE

V programu točilnih naprav izvajamo kompletne montaže vseh vrst sistemov, redne mesečne preglede, sanitacijske servise in intervencije v primeru okvare. Z rednimi mesečnimi pregledi točilnih naprav zagotavljamo gostincem vsak dan kvalitetno pijačo iz točilnega aparata. To pomeni, da je napitek primerno ohlajen, gaziran in doziran iz točilne konzole. Nastavljamo tudi ustrezno sladkost pijač, kar je ključnega pomena za okus.

Ne smemo pozabiti, da vsem tem faktorjem prispeva sama kvaliteta CORNELIUS-ovih aparatov, ki so razviti po visoki evropski tehnologiji in sestavljeni pod budnim očesom usposobljenih inženirjev iz vsega sveta. Tako naprava zagotavlja konstantno temperaturo pijače, možnost točenja gaziranih in negaziranih pijač ter piva iz iste točilne konzole, hladilni obtok pa zagotavlja ves čas svežo gazirano pijačo in ne več postanih napitkov, ki smo jih bili vajeni dolga leta. Že pri montaži servis poskrbi za logično razporeditev, lahek dostop in uporabniku predstavi njegove obveznosti do naprave. Teh praktično ni veliko, saj obsegajo le določena navodila za uporabo, menjavo kontejnerjev za sirupe in vsakodnevno pranje cevi za pivo, kar zagotavlja kvalitetno in okusno pivo prvemu gostu naslednji dan. S sanitacijskimi servisi zagotovimo, da je celotni sistem napeljave (cevi) neoporečen in v skladu z najstrožjimi predpisi te sorte. V praktičnem pomenu se s tem izognemo penjenju piva, kislim sirupom in s tem nezadovoljnim gostom, ki so najslabši znak tako za gostinca, kot za nas. Za vse prodajne artikle zagotavljamo rezervne dele še 5let po prenehanju izdelave.

Ker je servis Gastro d.o.o. ena naših najpomembnejših dejavnosti ji posvečamo kar največ časa in energije. To se po 12 letih uspešnega poslovanja s podjetji, kot so RADENSKA, Pivovarna LAŠKO, Pivovarna UNION, McDONALD'S Slovenija in COCA-COLA HBC, kaže v najpomembnejšem: medsebojnem zaupanju in obojestranskem zadovoljstvu.

Kontakt: matjaz@gastro-tn.si   ali 041767747

 

TOPLOTNE ČRPALKE

Toplotne črpalke so energetsko varčne in varne za okolje saj imajo vgrajen zelo učinkovit sistem ki s pomočjo električne energije zajema toploto iz zraka, obnovljivega vira energije. Energetska varčnost, izjemno udobje ogrevanje ter enostavna instalacija in uporaba so lastnosti, zaradi katerih so toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC v središču pozornosti. Delujejo reverzibilno saj omogočajo tako ogrevanje kot hlajenje, odvisno od tipa notranje enote, s katero lahko pripravljamo tudi toplo sanitarno vodo. Uporabljamo jih za stanovanja, ter druge objekte različnih velikosti. Imajo sodobno oblikovan daljinski upravljalnik, ki je lahko instaliran na glavni notranji enoti ali na oddaljeni lokaciji. Upravljamo jih lahko tudi preko mobilne aplikacije MelCloud.

Izjemen prihranek energije ob stalnem zagotavljanju udobnega ogrevanja omogoča invertersko krmiljen sistem. Inovativna funkcija avtomatskega prilagajanja meri sobno in zunanjo temperaturo ter na tej podlagi izračuna potrebno ogrevalno moč. Temperatura na dovodu ogrevalne vode je krmiljena avtomatsko glede na zahtevano zmogljivost ogrevanja, medtem ko se v prostoru stalno vzdržuje optimalna temperatura. Mogoče je istočasno delovanje dveh območij delovanja z različno temperaturo in inteligentna povezava z obstoječim kotlom, kateri lahko ostane za bivalentno ogrevanje.

Toplotna črpalka MITSUBISHI ELECTRIC zlahka ogreva tudi velike objekte, kjer ena sama toplotna črpalka ne zadošča saj do šest enakih enot katere koli moči povežemo v kaskado za večje zmogljivosti.

Ogrevanje s toplotno črpalko zrak – voda subvencionira EKO SKLAD. Toplotne črpalke MITSUBISHI ELECTRIC so vključene na seznam subvencioniranih naprav.

Kontakt: klima@gastro-tn.si